Programul Evenimentelor

Program
joi 27 aprilie-concert

Joi, 27 aprilie, ora 20.00, club La Scena va invita la concert!
The Twisters este un grup vocal alcătuit din: Nicoleta Gavrilita, Izabela Simion, Marina Arsene, Ana Dubyk si Roxana Ardelean – absolvente ale Universitatii de Muzică din București (sectia de jazz).
Printre influențele cvintetului regăsim atmosfera primelor decenii ale secolului XX, apoi jazz-ul anilor ’50, song-uri ale anilor ’90. În repertoriu sunt incluse și compoziții special scrise pentru acest grup. Cu eforturi, cu mult drag şi bucurie, cele cinci fete formează un grup care cucereşte de fiecare dată publicul prin naturalețe, și prin bucuria pe care o transmit.
Grupul a sustinut mai multe concerte in diferite orase ale tarii, a participat la Festivalul International de Jazz „Johnny Raducanu” (2015 – noiembrie), unde a obținut premiul pentrul „Cel Mai Promitator Tânăr Interpret” și la Festivalul de Jazz din Sibiu (2016 – mai). Fetele au susținut un concert în cadrul celei de-a patra ediții a Festivalului Jazz TM din Timișoara (2016). În finalul festivalului, solista americană Dee Dee Bridgewater le-a invitat pe scenă, să interpreteze o piesă din repertoriul propriu.
The Twisters au devenit cunoscute o data cu participarea la proiectul
„Jazzy Tarot”, un musical scris de Mircea Tiberian pe texte de Saviana Savescu. Au susținut acest spectacol și la ce-a de-a treia ediție a Festivalului de Teatru Antagon, în Timișoara (2016 – mai).27

Intrare: 25 lei / pers.
Pentru mai multe informatii si rezervari apelati 0724.081.810