Restaurant

restaurant bucuresti imagine interior– Bună seara, cu ce vă servim?
– Bună să vă fie inima precum ciorba Vă urcați la prima. Eu aș vrea Iubiri inaccesibile cu garnitură de Proastă cu spume, iar domnișoara un Flirt, și dacă nu este, atunci Știu să aștept și totuși aștept.
(Metropotam.ro)

Să vă povestim și despre spectacolul gastronomic. Dialogul de mai sus nu este tocmai imaginar, pentru că indiferent ce ai alege, produsele culinare vin la pachet și cu titlul unui spectacol din stagiune. Arta spectacolului este completată de un spectacol culinar la scenă deschisă, cu un meniu internațional în care preparatele din pește (specialitatea bucatarului) și pastele italienești  fac deliciul unui public extrem de divers.

Putem organiza pentru dumneavoastra petreceri private, evenimente, conferinte sau cursuri si va oferim preturi accesibile si reduceri in functie de numarul de participanti. Pentru informatii apelati 0724.081.810.

 

 

 

SALOANE:

DSC_0421ALB:

Într-o atmosferă retro încărcată de lumină naturală, Salonul Alb este locul perfect pentru o primă întâlnire sau pentru discuții intime. Canapelele moi din piele și măsuțele mici te îndeamnă să stai mai aproape.

 

 

 

DSC_0660RECEPȚIE:

În recepție sunteți întâmpinați exact ca într-un film vechi Hollywoodian. Acest salon este ideal pentru petreceri restrânse și pentru grupurile de nefumători.

 

 

 

DSC_0604ROȘU:

Atunci când intri în Salonul Roșu este ca și când ai păși într-un alt tărâm, poate chiar în camera secretă a țigăncilor lui Eliade. Încărcat de un aer oriental, cu pernuțe și canapele confortabile, acest loc favorizează reveria și te încarcă cu energie.

DSC_0576

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERDE:

unnamedDacă te întrebi cum arătau cafenelele în perioada postbelică, cel mai probabil Salonul Verde îți va da răspunsul. Un spațiu cu lumină difuză care te umple de inspirație, pe care îl mai numim și Sala Mică pentru că găzduiește felurite evenimente artistice: spectacole de teatru și concerte de muzică live.

 

 

 

DSC_0335RESTAURANT:

O sufragerie încăpătoare unde poți lua masa exact ca la mama acasă. Te cuprinde liniștea, te mângâie lumina, te bucură florile și tablourile din încăpere. Aici chiar poți mânca în tihnă.

DSC_0321

 

 

 

 

 

 

 

TERASĂ:

Scapi de agitația orașului odată ce-ai trecut de poarta din fier forjat și-ai intrat în grădina Bucureștilor de altădată. La umbră sau la soare, e loc destul pentru toată lumea. Și-ți poți savura băutura alături de actorii teatrului.